fbpx

Automatisering af industri

Som eksperter indenfor industri automatisering, kender vi, som ingen andre de stigende udfordringer og kundeforventninger, producenter står over for i denne hurtige og komplekse tid.

Vi er dedikerede til at guide dig mod smartere fremstilling og bedre forretningsresultater.

Oplev, hvordan vores tilpassede løsninger har hjulpet producenter over hele verden:

Hvad får din virksomhed med Industri automatisering

  • Øge effektiviteten
  • Blive smidig og fleksibel
  • Forbedre sikkerhed og tryghed

 

Brugen af smart teknologi til industri automatisering, muliggør produktionsforbedringer i stor skala hen imod fleksibel produktion, informeret beslutningstagning og operationel ekspertise. Dette betyder, at det optimale smarte produktionsnetværk ikke kun vil holde dine fabrikker kørende, men også gøre din diskrete produktionsvirksomhed mere konkurrencedygtig og rentabel.

Et fremtidssikret netværk, hvor IT og OT er fuldt forbundet og sikret efter de højeste standarder, giver dig mulighed for at fremstille hurtigere og billigere end dine konkurrenter.

Vores kundeinnovationseksperter vil forbinde og beskytte produktionsvirksomheder bedst med branchens mest komplette suite af end-to-end netværksløsninger. Vores betroede rådgivere hjælper dig med at opnå bedre forretningsresultater ved at øge effektiviteten, smidigheden, sikkerheden og sikkerheden.

Bæredygtig produktion

Ifølge videnskabelig forskning bidrager digitalisering i produktionen positivt til miljømæssig bæredygtighed, ved at øge ressource- og informationseffektiviteten. Anvendelse af industri automatisering gennem hele processen resulterer i, optimeret energieffektivitet og reducerede omkostninger i fremstillingen. Så digital industriel innovation er ikke kun fantastisk for din virksomhed, men også dine medarbejder!

Øg kvalitet og fleksibilitet i din fremstillingsproces

Tidligere var formålet med automatisering at øge produktiviteten (da automatiserede systemer kan arbejde 24 timer i døgnet) og at reducere omkostningerne forbundet med menneskelige operatører (dvs. lønninger og fordele). Men i dag er fokus for automatisering flyttet til at øge kvaliteten og fleksibiliteten i fremstillingsprocessen. I bilindustrien blev installationen af stempler i motoren tidligere udført manuelt med en fejlprocent på 1-1,5%. I øjeblikket udføres denne opgave ved hjælp af automatiseret maskineri med en fejlrate på 0,00001%.


Brug for råd eller hjælp?

Har du brug for hjælp fra os eller har du spørgsmål til en opgave, så er du velkommen til at kontakte os.


MADEINDENMARKBYMACADESIGN
© 2020 MK-Automatik
DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish