fbpx

Et lille barns krop

Hvordan kan man dyrke sex med et lille barn?!!!

Idag var min lille dreng på 6 år i karbad. Han hujer og leger og har en fest.

Som han sidder der og nyder sin barndom i fulde drag, sidder jeg på badeværelset og tænker på et opslag, som jeg lige har læst. Et opslag om hvor ondt en far har gjort en datter i en fjern barndom. Og jeg kigger på min lille bitte søn. Hans krop er så lille og ubeskyttet, som han sidder der. Men han ved det slet ikke.

Han ved ikke at der findes den slags ondskab i verden. Han kigger glad op på mig og spørger, hvad der skal ske med robåden, hvor han selv, mig og mormor sidder i (vi er i dagens anledning Lego mennesker). Jeg svarer ham, imens jeg tænker videre.

Hvordan fanden kan nogen finde på at røre ved så lille et menneske?!!

Jeg tænker tilbage på min egen barndom. Min far kunne finde på det, og gjorde. Jeg har været på min søns alder, eller yngre, da min far begyndte at misbruge mig seksuelt. Føj! Hvordan fanden kunne han finde på det? Hvordan fanden kunne han nyde det? Det sidste kan slet ikke trænge ind i min fjerneste fantasi.

Men jeg ved det jo godt. Han kunne nyde det, fordi nogen har gjort ham ondt, da han var helt lille. Lille og ubeskyttet. Al godhed, der dengang boede i den lille dreng, er blevet tæsket ud af ham med seler, træbøjler og grydeskeer. Og han sov ved sin mor, når hans far var på havet, indtil han var stor teenager…

Dette er ikke hyggelig læsning. Det ved jeg godt. Det er sjovere at se en genudsendelse af Rundt på gulvet. Men det er virkeligheden. Desværre.

Børnene kan kun blive reddet, hvis der er voksne, der passer på dem.

De voksne er dig og mig.

Min søn kigger glad på mig og smiler. Jeg rækker ham håndklædet, da han er færdig. Uden den mindste krops forskrækkelse tørrer han sig og tager sit undertøj på. Jeg krammer hans lille krop lidt ekstra under denne aftens putte øjeblik. 

Han kender ikke til verdens ondskab. Og jeg skal nok sørge for, at så mange børn som muligt får det ligesom ham.

Håber I er mange derude, der vil hjælpe mig…

Brug for råd eller hjælp?

Har du brug for hjælp fra os eller har du spørgsmål til en opgave, så er du velkommen til at kontakte os.


MADEINDENMARKBYMACADESIGN
© 2020 MK-Automatik
DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish