fbpx

Industriautomatik

Industriautomatik er brugen af ​​kontrolsystemer, såsom computere eller robotter, og informationsteknologier til at håndtere forskellige processer og maskiner i en industri for at erstatte et menneske. Det er det andet trin ud over mekanisering i industrialiseringens omfang.

Fordele ved industriautomatik

Lavere driftsomkostninger: Industriautomatik eliminerer sundhedsomkostninger og betalt orlov og ferier forbundet med en menneskelig operatør. Yderligere kræver industriel automatisering ikke andre personalegoder såsom bonusser, pensionsdækning osv. Frem for alt, selvom det er forbundet med en høj startomkostning, sparer det medarbejdernes månedlige løn, hvilket fører til betydelige omkostningsbesparelser for virksomheden. Vedligeholdelsesomkostningerne forbundet med maskiner, der bruges til industriel automatisering, er mindre, fordi de ikke ofte fejler. Hvis det fejler, er det kun computer- og vedligeholdelsesingeniører, der skal reparere det.

Høj produktivitet

Selvom mange virksomheder ansætter hundredvis af produktionsmedarbejdere i op til tre skift for at køre anlægget i det maksimale antal timer, skal anlægget stadig lukkes for vedligeholdelse og helligdage. Industriel automation opfylder virksomhedens mål ved at give virksomheden mulighed for at drive et produktionsanlæg 24 timer i døgnet 7 dage om ugen og 365 dage om året. Dette fører til en væsentlig forbedring af virksomhedens produktivitet.

Høj kvalitet

Automatisering afhjælper fejlen forbundet med et menneske. I modsætning til mennesker involverer robotter desuden ingen træthed, hvilket resulterer i produkter med ensartet kvalitet fremstillet på forskellige tidspunkter.

Høj fleksibilitet

Tilføjelse af en ny opgave på samlebåndet kræver træning med en menneskelig operatør, dog kan robotter programmeres til at udføre enhver opgave. Dette gør fremstillingsprocessen mere fleksibel.

Høj informationsnøjagtighed

Tilføjelse af automatiseret dataindsamling kan give dig mulighed for at indsamle vigtige produktionsoplysninger, forbedre datanøjagtigheden og reducere dine dataindsamlingsomkostninger. Dette giver dig fakta til at træffe de rigtige beslutninger, når det kommer til at reducere spild og forbedre dine processer.

Høj sikkerhed

Industriautomatik kan gøre produktionslinjen sikker for medarbejderne ved at indsætte robotter til at håndtere farlige forhold.

Ulemper ved industriautomatik

Høje startomkostninger

Den første investering i forbindelse med skiftet fra en menneskelig produktionslinje til en automatisk produktionslinje er meget høj. Der er også betydelige omkostninger forbundet med uddannelse af medarbejdere til at håndtere dette nye sofistikerede udstyr.

 

 

Brug for råd eller hjælp?

Har du brug for hjælp fra os eller har du spørgsmål til en opgave, så er du velkommen til at kontakte os.


MADEINDENMARKBYMACADESIGN
© 2020 MK-Automatik
DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish