fbpx

Marine teknik

Skibsbygning og marinesektorer har fået stor opmærksomhed. Som nationale nøgleindustrier, og traditionelle fremstillingsvirksomheder udvikler sig til, at integrere med marine teknik (maskiner, miljø, energi, automatisering). Der er brug for ingeniører på topniveau, der er i stand til at tage aktive handlinger for de nødvendige teknologier.

MK-Automatik tilbyder marineteknik, vi håndterer drift, design og udvikling, ved at tilbyde kurser om anvendelse af højteknologier til skibsbygning og marine virksomheder.

Et integreret automationssystem er et væsentligt system for sikker og effektiv drift af skibsmaskineri og hjælpesystemer. Det sikrer, at maskinanlægget fungerer som én funktionel enhed og giver operatørerne alarmer, kontroller, statusinformation og analyseværktøjer.

MK-Automatik er det rette valg, hvis virksomheden her brug for marine teknik. Vi sætter en ære i, at servicere vores kunder indenfor marine teknik.

Digitalisering og automatisering omformer nu den maritime industri, og teknologiske koncepter bliver til virkelighed med MK-Automatik.

Marine automationssystemer omfatter typisk konventionelle proceskontrolsystemer, sikkerhedssystemer, fartøjsstyringssystemer, strømstyringssystemer, fremdriftskontrolsystemer, dynamisk positionering og andre overvågnings- eller kontrolsystemer. Imidlertid bliver flere applikationer som fremdriftssystemer integreret i et universelt automationssystem.

Marine automationssystemer er blevet, den vigtigste platform til at bygge bro mellem eller integrere alle systemer, som rygraden i informationsteknologi (IT) og operationel teknologi (OT) dækning. Som frontlinjeniveauet for digitale skibe eller forbundne skibe transformerer automatiseringssystemer industrien for, at opnå højautomatiserede operationer for nye skibe eller gamle skibe, reparationer og moderniseringer.

På grund af utrolig avanceret teknologi og reduceret bemandingsniveau i den maritime industri. Er der nu et kulturelt skift i den maritime industri i retning af øget niveau af automatisering af opgaver, især med hensyn til navigationssystemer. Men der er to sider af automatiseringens fremskridt. Øget automatisering forårsager tab af situationsbevidsthed, hvilket kan påvirke ydeevnen betydeligt under unormale, tidskritiske omstændigheder.

MK-Automatik har en omfattende viden og erfaring med uddannelse, og er godt klar over, at den menneskelige faktor er vigtig for at opnå succes med ny teknologi.

Brug for råd eller hjælp?

Har du brug for hjælp fra os eller har du spørgsmål til en opgave, så er du velkommen til at kontakte os.


MADEINDENMARKBYMACADESIGN
© 2020 MK-Automatik
DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish