fbpx

Om MK-Automatik

MK-Automatik er et firma med flere års erfaring, som udføre automatisering inden for 4 hovedfag. Manden bag er Morten Broe Knudsen. Morten blev uddannet i 2007 og har mere end 10 års erfaring.

Vores målsætningen er, at levere den bedste service til såvel store som små kunder indenfor, industrien, forlystelsespark, marine og offshore.

Igennem kreativ tænkning og en solid forståelse for kundernes udfordringer vil vi udnytte vores viden til at sammensætte intelligente løsninger, der løser disse udfordringer.

VISION

MK-Automatik vil være den foretrukne, mest værdiskabende og kundefokuserede leverandør af automatik. 

Vi er fleksible

Vi er fleksible og tilpasser os løbende skiftende virksomhedsforhold. Vi er hurtige til at reagere og udnytter vores viden til at svare på ændringer.

Vi leverer kvalitet

Vi skaber intelligente løsninger med omhu og professionalisme, der overstiger vores kunders og samarbejdspartneres forventninger – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi er ærlige

Vi baserer samarbejdet med vores kunder og samarbejdspartnere på ærlighed. Vi respekterer, bistår og inspirerer hinanden, vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi er ansvarlige

Vi holder, hvad vi lover, og står ved vores handlinger og løsninger. Vi sætter stor pris på transparente aftaler, så hos os er intet skjult.

Brug for råd eller hjælp?

Har du brug for hjælp fra os eller har du spørgsmål til en opgave, så er du velkommen til at kontakte os.


MADEINDENMARKBYMACADESIGN
© 2020 MK-Automatik
DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish